DENTAL-HRSTIC.COM
Header
DENTAL-HRSTIC.COM
Header
DENTAL-HRSTIC.COM
Header

Usluge

ESTETSKE PLOMBE

radi se o bijelim plombama najpoznatijih svjetskih proizvodaca. Nema kontraindikacija za izradu bijelih plombi.

MOSTOVI

mostovi su konstrukcije koje se izraduju kad nedostaje jedan ili više zubi. Bruse se zubi koji ce biti nosaci buducih mostova, izraduju se metalno-keramicki mostovi I bezmetalni mostovi(zircon) koji daju izvanredne estetske efekte. Mostovi se fiksno cementiraju i ne vade se iz usta.

PROTEZE

proteza je nadomjestak koji se vadi iz usta I nadomješta zube koji nedostaju. a)Totalna proteza – izraduje se kad pacijent nema niti jedan svoj zub b)Parcijalna proteza – radi se kod ljudi koji imaju jedan ili više svojih zuba

Proteze mogu biti akrilatne(plasticne) ili metalne. Postoji I kombinacija proteze s implantatima koji je ucvršcuju.

IMPLANTATI

Zubni implantati usaduju se u kost i imitiraju korijen zuba. Izradeni su od titana. Nakon postavljanja implantata u gornjoj celjusti se ceka 6 mjeseci da sraste implantat sa kosti a u donjoj celjusti 4 mjeseca. Nakon tog perioda se izraduju krunice, mostovi ili proteze na tim implantatima.

KIRURGIJA

Obavljaju se sve vrste kompliciranih vadenja zuba, vadenja impaktiranih umnjaka, apikotomija, sinus lifting i augmentacije koštanog grebena.

RVG
Koristi se najsuvremenija radioviziografija snimanja zubi.

CIŠCENJE ZUBNOG KAMENCA SA POLIRANJEM

Svi zahvati se izvode u lokalnoj anesteziji.

Lijecenje zuba(devitalizacija)

Kod zuba koji imaju upalu ili granulome pristupa se lijecenju korijenskih kanala koji se ciste, dezinficiraju I pune posebnom masom. Na takvom se zubu može napraviti plomba ili krunica.